Verkeersongeval, Joubertstraat (Gouda)

Rond kwart over 1 vannacht werd de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Joubertstraat in Gouda.

Ter plaatse had ter hoogte van de Briandstraat/Hertzogstraat kruising een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto tegen een verhoging was aan gereden en vast was komen te zitten. Zover bekend raakte hierbij niemand gewond en waren er verder geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval.

De brandweer heeft het voertuig nagekeken, maar kon geen tekenen van brand vinden. Ook hebben zij de weg bestrooid met zand omdat deze bezaaid lag met vloeistoffen.  Na dit gedaan te hebben kon men weer inpakken en retour naar de kazerne.

Vervolgens is het voertuig geborgen door een berger waarna de rust weer terugkeerde bij het kruispunt. Omdat het midden in de nacht was heeft het afgesloten wegdek richting Achterwillens tot weinig/geen verkeershinder geleid. De oorzaak van het ongeval is onbekend.


Melding:

Datum: vrijdag 16 november 2018 01.18
Adres: Joubertstraat / Hertzogstraat(Gouda)
Melding: Prio 1 Voertuigbrand
Prio 1 Wegvervoer ongeval letsel (personenauto)
Voertuigen: TS 16-3131 (Gouda), Politie, Berger

Foto’s:

Brandweer

Berging


Media:

Author: RFGFotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.