Overleden persoon gevonden aan de Livingstonelaan in Gouda

Deze ochtend is er aan de Livingstonelaan in Gouda een stoffelijk overschot gevonden van een persoon. Onderzoek door politie wees uit dat de persoon mogelijk van het dak is gesprongen.

Vannacht net na half 3 werden meerdere ambulance/politie-eenheden en ook de traumahelikopter gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Livingstonelaan in Gouda. Aldaar zou een persoon op straat liggen welke ernstig gewond leek te zijn.

Na aankomst van de politie kon al vrij snel de traumahelikopter geanulleerd worden want de man/vrouw bleek het niet overleefd te hebben. Hij/zij bleek door een nog onbekende reden te zijn overleden. De politie ging hierop in onderzoek.

Met o.a. Recherche en team Forensische Opsporing werd onderzoek verricht naar de exacte oorzaak van waarom de persoon was overleden. Al vrij snel werd het duidelijk dat de persoon in ieder geval niet door een misdrijf om het leven was gekomen.

Na onderzoek welke velen uren in beslag heeft genomen kon men alleen concluderen dat de betreffende persoon mogelijk van het dak van het naastgelegen gebouw was gesprongen en hierbij de val niet had overleefd.

Nadat dit duidelijk was kon de recherche/FO weer retour gaan en werd de persoon opgehaald door een rouwauto. Waarna de brandweer werd opgeroepen om de plaats van het incident schoon te spuiten. Zij hielpen hierbij de politie met het opruimen van de tent enzovoorts.

Na afloop kon alles weer retour en was de rust weer teruggekeerd in de wijk. De exacte oorzaak van waarom de persoon heeft besloten te springen is onbekend.

Wij wensen de nabestaanden/betrokkenen veel sterkte met het verlies en onze condoleances toe.


Melding:

Datum: 5 december 2018  02.33
08.17
Adres Livingstonelaan (Gouda)
Melding: Prio 1 Lijkvinding
Prio 2 Wegdek Reinigen (Reinigen van Gemeenteweg)
Voertuigen: Politie (o.a. FO/Calimiteitenunit), Ambulance 16-153 / 16-156 (Gouda e.o.), Traumahelikopter/Lifeliner 2 (Cancel)
TS 16-3131 (Gouda)

 


Foto’s:

Inzet brandweer


Media:

Author: RFGFotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.